ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αρνητική απάντηση για Μαυροκεφαλίδη

Ο Παναθηναϊκός απάντησε αρνητικά σε πρόταση της Μάλαγας για την απόκτηση του Μαυροκεφαλίδη.

Αρνητική απάντηση για Μαυροκεφαλίδη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Sportday  η ισπανική ομάδα Μάλαγα έκανε πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη . Βέβαια η απάντηση του Παναθηναϊκού στην πρόταση της Μάλαγα ήταν αρνητική. Το Τριφύλλι ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται ζήτημα να απομακρυνθεί ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης από την ομάδα, λαμβάνοντας υπόψη την προσφορά του στο δεύτερο μισό της σεζόν αλλά και το γεγονός ότι η ομάδα θέλει να βασιστεί στο ελληνικό στοιχείο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.