ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Την Τρίτη για «Σίφο»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ αναμένεται την Τρίτη να ξεκαθαρίσει στην Ντιναμό Μόσχας ότι δεν θέλει να παραμείνει στην Ρώσικη ομάδα.

Την Τρίτη για «Σίφο»

Ο αμυντικός πιέζει την Ντιναμό έτσι ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στους πράσινους. Έτσι την Τρίτη θα έχει ραντεβού επί αυστριακού εδάφους με τους Ρώσους για να τους εκφράσει για άλλη μία φορά τις προθέσεις του. Ο Σίφο έχει τονίσει στους Ρώσους πως: «Μετά το ελληνικό καλοκαίρι, δεν θέλω να γυρίσω στον ρωσικό χειμώνα. Δεν μου αρέσει η Μόσχα» και με αυτή τη διάθεση θα πάει στο ραντεβού. Ο Σίλντενφελντ γνωρίζει πως ο Παναθηναϊκός ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του και σκοπεύει να ρίξει τις οικονομικές του απαιτήσεις για νέο δανεισμό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.