ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Για δεύτερη μέρα στη Λευκάδα

Η ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Παναθηναϊκού, βρίσκεται για δεύτερη μέρα στη Λευκάδα, για τους φιλικούς αγώνες με την Νίκη Λευκάδος.

Για δεύτερη μέρα στη Λευκάδα

Ο έφορος του τμήματος του «τριφυλλιού», Χάρης Πισπιρής μίλησε στην ιστοσελίδα lefkadapress.gr για την διοργάνωση:

«Ευχαριστούμε τη Νίκη Λευκάδας και τον προπονητή της Νίκο Δουβίτσα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είχαμε την δυνατότητα να βρεθούμε στον πανέμορφο νησί της Λευκάδας. Να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βοήθησε  και το lefkadapress.gr που συνέβαλε για την πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης. Ευχόμαστε να πραγματοποιηθούν κι άλλες τέτοιες διοργανώσεις στο μέλλον».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.