ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Έγινε ένα βήμα, χρειάζονται πολλά ακόμα…»

Ικανοποίηση επικρατεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς μετά αλλαγές στο προεδρείο της Super League, έγινε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Έγινε ένα βήμα, χρειάζονται πολλά ακόμα...»

Οι πράσινοι επιθυμούσαν, να υπάρχει μια ικανή διοίκηση που θα βρίσκεται μακριά από το παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου και εν μέρει τα σημερινά αποτελέσματα της ψηφοφορίας τους δικαίωσαν, αν και προκάλεσε εντύπωση η στήριξη στην υποψηφιότητα του Τάκη Αγραφιώτη, για την προεδρεία της Super League.

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Παναθηναϊκός ήθελε και θέλει μια ικανή διοίκηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μακριά από διαφθορές, ποινικές διώξεις και άλλες «γνώριμες» καταστάσεις των τελευταίων χρόνων. Ο Παναθηναϊκός θέλει επίσης να συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για την επόμενη μέρα και όχι να παρατηρεί από μακριά ευρισκόμενος εκτός των κέντρων αποφάσεων. Αν λοιπόν σκεφτεί κανείς ότι μέχρι πριν από λίγες ώρες το απόλυτο φαβορί ήταν ο Γιώργος Μποροβήλος, καταλαβαίνει κανείς ότι έγινε ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα χρειαστούν πολλά ακόμα…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.