ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Το δεξί του χέρι…

Ο Στιβ Ρούτερ είναι αναμφισβήτητα το δεξί χέρι του Γιάννη Αναστασίου. Ο Άγγλος «διεύθυνε» το σημερινό διπλό των «πράσινων», κάνοντας παρατηρήσεις συνεχώς στους παίκτες του Παναθηναϊκού. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Το δεξί του χέρι…

Υπό το βλέμμα και του Γιάννη Αναστασίου, ο Στιβ Ρούτερ εξηγούσε κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, τις θέσεις τις οποίες πρέπει να παίρνουν οι παίκτες αλλά και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν όταν πιέζονται στην άμυνα.

Η συνεργασία και η αλληλοκάλυψη των μπακ με τα εξτρέμ ήταν στη λογική της άσκησης και μάλιστα ο Αναστασίου διέκοψε το παιχνίδι για μια μόνο φορά, κάνοντας παρατηρήσεις στον Καρέλη γιατί δεν πήγε κοντά στον Σπυρόπουλο να τον βοηθήσει, πίσω στην πλευρά του, λέγοντας του: «Τι θα κάνεις εδώ; Πρέπει να πας πιο κοντά του να έχει στήριγμα, εκεί που είσαι, είναι μόνος του ο άλλος».

Μάλιστα, ο Στιβ Ρούτερ στη συνέχεια πήρε το λόγο εξηγώντας στους παίκτες, το πώς θέλει να τοποθετούνται στο γήπεδο, φέρνοντας ως παράδειγμα ένα ματς με τον Ατρόμητο στο οποίο το «τριφύλλι» δέχτηκε ένα γκολ, εξαιτίας της μη εφαρμογής του αμυντικού πλάνου της ομάδας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ