ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Ίδρωσαν… με μπάλα (Pics)

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια δυνατή και γεμάτη αγωνιστική ένταση απογευματινή προπόνηση, στο «Mistral Sport». Ίδρωσαν αλλά ευχαριστήθηκαν μπάλα. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Ίδρωσαν… με μπάλα (Pics)

Η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, δεύτερη για σήμερα διέφερε από την πρωινή, αφού εκτός του …κλασικού ζεστάματος και των διατάσεων και του «κορόιδου», ξεκίνησαν τα οικογενειακά τουρνουά, με τους παίκτες χωρισμένους σε τρία γκρουπ.

Οι «γκρι» (Κότσαρης, Ρισβάνης, Πέτριτς, Νιούμαν, Λαγός, Ατζαγκούν) , οι «πορτοκαλί» (Κοτσόλης, Χουχούμης, Μέντες, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μαλντίν, Τριανταφυλλόπουλος,, Μυρθιανός ) και οι «μπλε» (Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Δώνης, Ντίνας),  έπαιξαν σε τουρνουά έξι εναντίον έξι, στο μισό γήπεδο για πάνω από μία ώρα παίζοντας πολύ ποδόσφαιρο. Δύναμη, ταχύτητα, όμορφες κινήσεις και τον Αναστασίου να δίνει συνεχώς οδηγίες στους παίκτες του για τις θέσεις τους και τις κινήσεις τους στο γήπεδο.

Πέτριτς και Μπεργκ έλαμψαν, ο Ατζαγκούν σκόραρε κατά ρυπάς, ενώ ο Ζέκα κατάπιε πάλι ατέλειωτα χιλιόμετρα. Παράλληλα οι νεαροί τερματοφύλακες του Παναθηναϊκού, Κότσαρης και Ταμπάκης πραγματοποίησαν εξαιρετικές αποκρούσεις, δείχνοντας το πλούσιο ταλέντο τους, ενώ ο Κοτσόλης παρείχε σιγουριά με την εμπειρία του.

Στη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, το τρίτο γκρουπ, το οποίο δεν αγωνιζόταν εκείνη τη στιγμή, πήγαινε στην άλλη άκρη του γηπέδου, όπου ο Στηβ Ρούτερ τους έκανε ασκήσεις, πότε με μπάλα πότε χωρίς, ασκήσεις ταχυδύναμης και επαφών.

Ωστόσο η σημερινή απογευματινή προπόνηση είχε και μπόλικο τρέξιμο, αφού πριν τα «διπλά» οι παίκτες δούλεψαν και σε φυσική κατάσταση με σπριντ και διάφορες ασκήσεις  με τον Γιουσέφ Φος, τον γυμναστή της ομάδας να ζητάει ενέργεια και ταχύτητα από τους «πράσινους» στην εκτέλεση των ασκήσεων.

Παράλληλα ανάμεσα στο μινι τουρνουά της προπόνησης, οι παίκτες παρατάσσονταν στην τελική γραμμή, κάνοντας σπριντ μέχρι και το ύψος της μεγάλης περιοχής, μια άσκηση η οποία ήταν άκρως εξαντλητική.

Για την ιστορία οι γκρι επικράτησαν στο τουρνουά, συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς, στα 12 ματς που έγιναν συνολικά, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ με 7 γκολ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ, τον ακολούθησε ο Ατζαγκούν με 6 γκολ, ενώ ο κεφάτος και ορεξάτος Πέτριτς σκόραρε 5 φορές ενώ έβγαλε και πολλές ασίστ.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» συνεχίζεται αύριο το πρωί στις 10:30, ώρα Πολωνίας (11:30 ώρα Ελλάδας).

ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ
ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÏÕ ÐÁÏ ÓÔÏ ÃÊÍÉÅÂÉÍÏ ÔÇÓ ÐÏËÙÍÉÁÓ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ