ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιέζει για να αποδεσμευτεί ο Καλάθης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Νικ Καλάθης πιέζει τους Μέμφις Γκρίζλις προκειμένου να αποδεσμευτεί.

Πιέζει για να αποδεσμευτεί ο Καλάθης

Οι «αρκούδες» έχουν δικαίωμα μέχρι τις 15 Ιουλίου να αποφασίσουν αν θα δώσουν νέο συμβόλαιο στον Ελληνοαμερικανό γκαρντ ή θα τον αποδεσμεύσουν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες στην Αμερική οι Γκρίζλις εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον Μπένο Ούντριχ.

Αυτό σημαίνει ότι χρόνος συμμετοχής του 25χρονου παίκτη μειώνεται σημαντικά. Ο παίκτης όλο αυτό το διάστημα προσπαθεί να βρει τρόπο να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ έχει ενημερώσει ότι θέλει να αποδεσμευτεί.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 37.320 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με τον παίκτη και ενημερώνεται για τις εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.