ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Χωρίς Κοτσόλη η πρωινή προπόνηση

Συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας, με τον Κοτσόλη να απουσιάζει, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Χωρίς Κοτσόλη η πρωινή προπόνηση

Με την απρόοπτη απουσία του Στέφανου Κοτσόλη συνεχίστηκε η προετοιμασία των «πρασίνων» στην Πολωνία. Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε πριν από λίγο την πρωινή προπόνηση της ημέρας, στην οποία δεν πήραν μέρος ο Μπαϊράμι, ο οποίος κάνει κάθε μέρα ατομικό, αλλά και ο Κοτσόλης.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας δεν προπονήθηκε κανονικά σήμερα, καθώς αντιμετώπισε πρόβλημα με τα δάκτυλα των ποδιών του (τον χτύπησαν τα παπούτσια) και ως εκ τούτου έμεινε εκτός, κάνοντας χαλάρωμα, τρέξιμο και διατάσεις, ενώ αναμένεται να λάβει και φαρμακευτική αγωγή (αντιβίωση) για να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημα του.

Ζέσταμα και διατάσεις

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με το καθιερωμένο ζέσταμα το οποίο διήρκησε λίγα λεπτά και στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις προθέρμανσης και διατάσεις. Έπειτα έκαναν σπριντ στο μισό γήπεδο για κάμποση ώρα, μέχρις ότου, ο Γιάννης Αναστασίου, να δώσει το «κλασικό σύνθημα»: «drink something», το οποίο σημαίνει ότι οι ποδοσφαιριστές μπορούν να κάνουν ένα διάλλειμα και να δροσιστούν.

Διάσπαση άμυνας και κυκλοφορία

Όταν η… μπάλα μπήκε στο μενού, στη συνέχεια της προπόνησης, οι παίκτες έδειχναν να το διασκεδάζουν, προσφέροντας όμορφο θέαμα και αστείες στιγμές, κάνοντας και πλάκα πότε-πότε μεταξύ τους, ενδεικτικό του καλού κλίματος που επικρατεί στο «τριφύλλι».

Η τακτική εμφανίστηκε και πάλι στο προσκήνιο, με τον Αναστασίου και τους συνεργάτες του, να έχουν στήσει στο μισό γήπεδο ανδρείκελα σε συγκεκριμένη διάταξη, απαιτώντας από τους παίκτες του να κυκλοφορούν τη μπάλα από την άμυνα στην επίθεση με συγκεκριμένο τρόπο, έτσι ώστε να γίνονται πλαγιοκοπήσεις, είτε από τους Νάνο και Τριανταφυλλόπουλο είτε από τους Καρέλη και Ζέκα, πότε από αριστερά, πότε από δεξιά.

Οι Μπεργκ, Πέτριτς, Ντίνας και Κλωναρίδης ανέλαβαν το σκοράρισμα, προσφέροντας όμορφα γκολ και θέαμα.

Δύο εναντίον δύο

Στη συνέχεια ο Γιάννης Αναστασίου χώρισε τους παίκτες του σε δυάδες, προσπαθώντας στο δύο εναντίον δύο να δημιουργήσουν καταστάσεις στην επίθεση, με την άσκηση να είναι κυκλική και όλοι οι παίκτες να αγωνίζονται είτε ως επιτιθέμενοι είτε ως αμυνόμενοι.

Η κάθε ομάδα είχε 8 δευτερόλεπτα να εκδηλώσει επίθεση, κάτι που έκανε την άσκηση να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και τρελό ρυθμό.

«Κορόιδο» και… ξεκούραση

Το κλασικό κορόιδο σήμερα μετατράπηκε σε πιο… ενδιαφέρον αλλά και εξαντλητικό, καθώς έγινε ανάμεσα σε έξι εναντίον έξι παικτών, με τον Αναστασίου να «τρέχει» τους παίκτες του αρκετά.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού συνεχίζεται το απόγευμα, στις 17:30 ώρα Πολωνίας (18:30 ώρα Ελλάδος).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ