ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Παρατηρήσεις και συμβουλές

Ο Γιάννης Αναστασίου, σε κάθε άσκηση των ποδοσφαιριστών του, διορθώνει τα λάθη τους, τους συμβουλεύει ζητώντας τους να εκτελούν τις ασκήσεις σωστά, επιβραβεύοντας τους σε κάθε καλή κίνηση. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Παρατηρήσεις και συμβουλές

Ο Έλληνας τεχνικός και οι συνεργάτες του, βρίσκονται συνεχώς «πάνω» από τους παίκτες, κάνοντας τους παρατηρήσεις όταν δεν εκτελούν σωστά, αλλά και επιβραβεύοντας τους για την προσπάθεια που καταβάλουν.

Συγκεκριμένα ο Αναστασίου έκανε παρατήρηση στον Σπύρο Ρισβάνη, όταν εκείνος επιχείρησε τάκλιν στον Μέντες, ωστόσο δεν υπολόγισε σωστά, με τον Ολλανδό να τον περνάει.

«Άμα δεν είσαι σίγουρος, μην πέφτεις. Μείνε στα πόδια σταθερός», ήταν η ατάκα του Έλληνα κόουτς, προς τον νεαρό αμυντικό, ενώ στη συνέχεια, όταν ο Ρισβάνης αμύνθηκε σωστά, τον επιβράβευσε λέγοντας του μπράβο.

Ο Θανάσης Ντίνας βρισκόταν στο γκρουπ των παικτών, της επίθεσης πραγματοποιώντας τελειώματα, με τον Αναστασίου να του λέει κάποια στιγμή: «Θανάση μην πας με τη μια, να περιμένεις πρώτα να δεις αν θα σεντράρει ή αν θα κάνει κοντρόλ».

Ενώ στον Κλωναρίδη έδωσε μια συμβουλή, λέγοντας του: «Κλώνα», φεύγεις με ταχύτητα στο πρώτο (δοκάρι), δεν περιμένεις».

Γενικά ο προπονητής του «τριφυλλιού» έλεγε συνεχώς στους παίκτες του τι να κάνουν, ειδικότερα στους αμυντικούς, να μιλάνε μεταξύ τους, να υπάρχει επικοινωνία, ούτως ώστε να μην μπερδεύονται και να αμύνονται σωστά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ