ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

«Καψώνια» από Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός προπονείται με πολλή μπάλα μεν, ωστόσο τρέχει αρκετά, αφού ο Αναστασίου δεν αφήνει σε ησυχία τους παίκτες του. Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

«Καψώνια» από Αναστασίου

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» χύνουν πολύ ιδρώτα στην Πολωνία, με τον τεχνικό της ομάδας να τους «τρέχει» σε κάθε ευκαιρία. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του περίφημου «κορόιδου», οι παίκτες χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ, τους «πορτοκαλί», τους γκρι» και τους «μπλε».

Τα δυο γκρουπ έπαιζαν «κορόιδο» (έξι εναντίον έξι), ενώ το τρίτο περίμενε στην άλλη πλευρά (από κόρνερ σε κόρνερ). Ο Έλληνας τεχνικός σε ανύποπτη φάση κλοτσούσε μία μπάλα από την μία πλευρά στην άλλη, απαιτώντας από τους παίκτες που βρίσκονται μέσα στον κύκλο (τα «κορόιδα») να τρέξουν γρήγορα προς την άλλη πλευρά και να συνεχίσουν να κυνηγούν τη μπάλα εκεί.

Αυτό συνέβη κυκλικά και για τα τρία γκρουπ παικτών, οι οποίοι περίμεναν πως και πως το σύνθημα του Αναστασίου: «drink something», που σήμαινε το διάλλειμα για νερό και ξεκούραση λίγων λεπτών.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ