ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Παλιοί και νέοι… μια γροθιά

Στον Παναθηναϊκό είναι μια οικογένεια και αυτό αποτελεί ένα από τα συστατικά της επιτυχίας του «τριφυλλιού». Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Παλιοί και νέοι… μια γροθιά

Σ’ αυτήν την ομάδα δεν υπάρχουν παλιοί και νέοι και αυτό αποδεικνύεται σε κάθε στιγμή. Κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης, έπρεπε να μεταφερθεί ένα τέρμα από ένα σημείο σε ένα άλλο, με τους παλιούς Ζέκα, Καρέλη, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν να βοηθούν τον Υμεράϊ και τους άλλους νέους που πήγαν εκεί να το μεταφέρουν.

Μια γροθιά και εκεί οι «πράσινοι», σε μια λεπτομέρεια που μπορεί να φαίνεται ασήμαντη, ωστόσο στην πορεία θα φανεί πως το DNA των παικτών του Παναθηναϊκού είναι μπολιασμένο με το πνεύμα, του «όλοι για έναν και ένας για όλους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ