ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αποστολή στη Πολωνία

Ο Μπούρμπος και το τρέξιμο!

Ο Χρήστος Μπούρμπος, προπονήθηκε για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες, στην σημερινή πρωινή προπόνηση των «πρασίνων» στην Πολωνία, η οποία ήταν εξαντλητική! Αποστολή στο Γκνιεβίνο: Γιάννης Μιχαλάκης.

Ο Μπούρμπος και το τρέξιμο!

Από σήμερα η αποστολή του Παναθηναϊκού στο Γκνιεβίνο της Πολωνίας έγινε 24μελής, αφού ενσωματώθηκε το νέο απόκτημα του «τριφυλλιού», ο Χρήστος Μπούρμπος.

Ο 31χρονος δεξιός οπισθοφύλακας πάτησε το χορτάρι του «Mistral Sport» μαζί με τους νέους του συμπαίκτες στις 10:30 συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Πλην του Στέφανου Κοτσόλη ο οποίος δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα, αλλά και του Εμίρ Μπαϊράμι που ακολουθεί ούτως η άλλως ατομικό πρόγραμμα οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό.

Κάτω από έναν… Ελληνικό ήλιο και τους 30 βαθμούς κελσίου περίπου, οι «πράσινοι» ταλαιπωρήθηκαν, με τον Αναστασίου να τους βάζει …δύσκολα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε τρέξιμο και ζέσταμα με διατάσεις στην αρχή, ενώ το υπόλοιπο μέρος περιελάμβανε μια ειδική και επίπονη άσκηση, στρατιωτικού χαρακτήρα.

Οι ποδοσφαιριστές έπρεπε να ξεκινήσουν με σπριντ, να κάνουν ελιγμούς ανάμεσα σε κολωνάκια, στη συνέχεια να υποδεχτούν τη μπάλα, με την οποία περνούσαν κώνους, στη συνέχεια την έδιναν, πηδούσαν τρία εμπόδια και με ένα τελευταίο σπριντ, υποδέχονταν τη μπάλα και σούταραν προς την εστία του Ταμπάκη.

Οι «πράσινοι» πατούσαν σε κάθε φάση σχεδόν το μισό γήπεδο, με τον Αναστασίου να τους φωνάζει συνεχώς να τρέχουν, ενώ όποιον έβλεπε να περπατάει του την … «έλεγε». Η διάρκεια της άσκησης ήταν από 20 λεπτά με ένα μικρό διάλειμμα ενδιάμεσα, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να τους …λυπάται κάνοντας τα 15λεπτα, αφού έβλεπε ότι οι παίκτες του καταπονούνταν και δεν άντεχαν την ζέστη. Ο Χρήστος Μπούρμπος έβγαλε μόνο το πρώτο τέταρτο της άσκησης και στη συνέχεια έκανε χαλαρό τζόκιν, πέριξ του γηπέδου, αφού υπολείπεται σε ετοιμότητα από τους υπόλοιπους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ