ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος, σε δηλώσεις του μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος, τόνισε ότι σημασία έχουν οι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος και όχι οι πρώτες.

«Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου:

«Η κλήρωση έχει πάντα την σημασία της. Για μένα δεν μετράει τόσο το ξεκίνημα, όσο οι τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου. Εκεί κρίνονται όλα. Έγραψα πολλά χιλιόμετρα στην περιφέρεια ως προπονητής της Λαμίας και της Σύρου και γυρίζω στην Αθήνα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μου μίλησαν με ειλικρίνεια και αγάπη. Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια τραβάει το κάρο του αλλά με αξιοπρέπεια και δύναμη προσπαθεί να ορθοποδήσει. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρει. Αυτό το έχουμε ανάγκη και ως άθλημα. Ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί τα ρόστερ. Οταν θα συμπληρωθούν όλα τα ρόστερ θα κάνουμε εκτιμήσεις για στόχους και κατατάξεις».

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.