ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αλαφούζος: «Το πρωτάθλημα χειραγωγείται»

Θέση για τα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τις χθεσινές αποκαλύψεις πήρε ο Γιάννης Αλαφούζος.

 Αλαφούζος: «Το πρωτάθλημα χειραγωγείται»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με δηλώσεις του στον Arena FM, υποστήριξε πως: «Αισθάνομαι άγχος για το τι θα γίνει στο νέο πρωτάθλημα και θυμό για την αλλοίωση των προηγούμενων πρωταθλημάτων. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είχε κερδίσει ένα πρωτάθλημα, να είχε πάρει 20 εκατομμύρια ευρώ από το Τσάμπιονς Λιγκ και να ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα. Το πρωτάθλημα χειραγωγείται. Τι θα ξεκινήσουμε τον Αύγουστο. Θα μας σφυρίζουν ποιοι διαιτητές; Οι ίδιοι που μας σφύριζαν μέχρι τώρα;».

Ο «ισχυρός άνδρας» του «τριφυλλιού» πρόσθεσε πως: «Δεχόμαστε έμμεσα και άμεσα απειλές. Μας έχουν πετάξει βόμβες μολότοφ. Υφιστάμεθα απειλές για τις ζωές μας από ένα οργανωμένο σχέδιο, που δρα με τη βία. Υπάρχει φόβος στο δημοσιογραφικό χώρο. Δέχθηκαν επιθέσεις και φοβούνται να γράψουν την αλήθεια. Εμείς θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τα δημοσιοποιήσουμε για να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει».

Ο Γιάννης Αλαφούζος είπε σχετικά με την έρευνα του αθλητικού εισαγγελέα: «Αποφασίζουν για όλα. Ποιος θα ανέβει, ποιος θα αποβληθεί, ποιος θα σφυρίξει, ποιος θα προχωρήσει. Ζητάμε το πρωτάθλημα να παίζεται επί ίσοις όρους. Λάθη θα γίνονται, όπως γίνονται πάντα, αλλά δεν γίνεται να υπάρχουν πιθανόν πλαστά αποτελέσματα και πρωταθλήματα…».

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.837 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.