Μπάσκετ

Συζήτηση Γιαννακόπουλου για τα έσοδα

Θέμα συζήτησης για τα έσοδα της διοργάνωσης, έθεσε στη συνεδρίαση της Euroleague ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, βρίσκεται στην Βαρκελώνη μαζί με τον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Ηλία Κατσογιάννη για την αυριανή (10/07) κλήρωση των ομίλων της Euroleague.

Στην πρωινή σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε πριν από την καθιερωμένη Γενική Συνέλευση, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τον λόγο και έθεσε το «καυτό» θέμα των εσόδων των ομάδων.

Η συζήτηση έγινε γύρω από το μέλλον του ευρωπαϊκού μπάσκετ, με τον ισχυρό άντρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να επισημαίνει πως «Για ποιο μέλλον να μιλάμε από την στιγμή που οι ομάδες δεν έχουν έσοδα;»

Το θέμα που έθεσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, συζητήθηκε λίγη ώρα αργότερα στην γενική συνέλευση των ομάδων, αλλά αντίδραση από πλευράς διοργανώτριας δεν υπήρξε. Ο Τζόρντι Μπερτομέου και οι συνεργάτες του τόνισε ότι θα υπάρξουν κάποιες σημαντικές αλλαγές προς το… καλύτερο, αναφορικά με τις χορηγίες και αυτό θα είναι προς όφελος των ομάδων. Παράλληλα γνωστοποίησε πως θα υπάρξουν αλλαγές και στο καλεντάρι, αλλά και στις αδειοδοτήσεις των ομάδων, ενώ συζητήθηκαν και κάποιες αλλαγές στους κανονισμούς.

Exit mobile version