ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η κλήρωση «τρέχει» τις εξελίξεις

Η δύσκολη κλήρωση για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα αναγκάζει τον Παναθηναϊκό να ξεκαθαρίσει νωρίς τις μεταγραφικές του υποθέσεις.

Η κλήρωση «τρέχει» τις εξελίξεις

Οι νταμπλούχοι πέραν της απόκτησης των νεαρών Λούντζη και Παπαγιάννη δεν έχει αποκτήσει παίκτη ακόμα. Σύμφωνα με όσα ακούγονται αρκετοί παίκτες είναι στο στόχαστρο, χωρίς ωστόσο να έχουν υπάρξει εξελίξεις.

Η υπόθεση του Νικ Καλάθη όπως φαίνεται είναι αυτή που «μπλοκάρει» τις υπόλοιπες κινήσεις. Η υπόθεση του ομογενούς γκαρντ θα ξεκαθαρίσει όπως όλα δείχνουν την επόμενη εβδομάδα, αφού η διορία που έχει το Μέμφις να ανανεώσει το συμβόλαιο του παίκτη εκπνέει στις 15 Ιουλίου.

Η δύσκολη κλήρωση επισπεύδει τις διαδικασίες και είναι πολύ πιθανό αρκετές υποθέσεις να κλείσουν το συντομότερο δυνατό. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς καλείται να παρουσιάσει μια ομάδα ανταγωνιστική και μάλιστα με αρκετές αλλαγές, αφού αρκετοί παίκτες έχουν αποχωρήσει.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 41.184 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει προχωρήσει με την υπόθεση του AJ Σλότερ, ενώ είναι στην λίστα τους και ο Μαρκίς Χέινς όσον αφορά τα γκαρντ. Για την θέση του φόργουορντ ακούγονται έντονα τα ονόματα των Τρεμέλ Ντάρντεν και Μάρκους Σλότερ.

Παράλληλα εξετάζονται παίκτες τα ονόματα των οποίων δεν έχουν γίνει γνωστά. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν και εκπλήξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.