Ποδόσφαιρο

Υπογράφει ο Καπίνο

Λεπτομέρειες απομένουν για να γίνει Ποδοσφαιριστής της Μάιντς ο Στέφανος Καπίνο, μετά και τις δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή των Γερμανών. Πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Την ερχόμενη Δευτέρα (14/07), αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του νεαρού τερματοφύλακα Στέφανο Καπίνο, στη Γερμανική Μάιντς.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Κριστιάν Χάιντελ, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στο γερμανικό Τύπο, πως ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής βρέθηκε στη Γερμανία και πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, με απόλυτη επιτυχία.

«Είμαστε κοντά στο να ολοκληρώσουμε αυτή την κίνηση. Αν όλα πάνε καλά την Δευτέρα θα υπάρξουν ανακοινώσεις», ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού διευθυντή των Γερμανών.

Ενώ στη συνέχεια εκθείασε τον Καπίνο, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Χρειαζόμασταν δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες γι’ αυτό έπρεπε να αποκτήσουμε κάποιον που θα μπορούσε να παίξει στη Μπουντεσλίγκα άμεσα. Είναι έξυπνος και χαρισματικός. Παρά το γεγονός ότι είναι 20 ετών έχει παίξει στον Παναθηναϊκό που δεν είναι μικρή ομάδα και έχει μεγάλη εμπειρία».

Έτσι λοιπόν μπαίνει ένα τέλος στο μίνι σήριαλ των τελευταίων ημερών, με την μεταγραφή αυτή να αποφέρει στο τριφύλλι, γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Exit mobile version