ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το «αντίο» του Καπίνο

Ο Στέφανος Καπίνο βρέθηκε στο «Γ. Καλαφάτης» και αποχαιρέτησε τους πρώην πια συμπαίκτες του, επιβεβαιώνοντας τη μεταγραφή του στη Μάιντς.

Το «αντίο» του Καπίνο

Η άδεια του νεαρού γκολκίπερ έληξε σήμερα και ο Καπίνο ως όφειλε βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Εκεί, λοιπόν, αποχαιρέτησε όλους τους συμπαίκτες του, το τεχνικό επιτελείο, και τους υπαλλήλους που εργάζονται στις εγκαταστάσεις του «τριφυλλιού».

«Αυτή είναι η τελευταία μου προπόνηση, έχω συμφωνήσει και θα φύγω», έλεγε ο Καπίνο, που μάζεψε τα προσωπικά του αντικέιμενα, ενώ είχε συνομιλία και με τον Γιάννη Αναστασίου.

Χθες, όπως σας γράψαμε, οι Γερμανοί έκαναν λόγο για προβλήματα στη μεταγραφή, καθώς η ομάδα της Bundesliga, έκανε πίσω σε ό, τι αφορά την αρχική συμφωνία. Τα προβλήματα αυτά, όμως, δεν είναι σημαντικά και αύριο θα πέσουν οι υπογραφές, μετά το ταξίδι του ποδοσφαιριστή στη Γερμανία.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 30.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι «πράσινοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ξένου γκολκίπερ. Ηδη, έχουν γραφτεί τα πρώτα ονόματα, όπως αυτό του 30χρονου, Ισμαελ Φαλκόν, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ερκουλες και του 26χρονου, Ραούλ Φερνάντεθ της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο οποίος πέρυσι ήταν δανεικός στη Νουμάνθια.

Από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνουν κάτι, καθώς θα πρέπει πρώτα να πωληθεί ο Καπίνο για να πουν το ο, τιδήποτε για τον διάδοχό του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.