ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην Αθήνα ο Σίλντενφελντ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γκόρντον Σίλντενφελντ που πήγε κανονικά στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. Το απόγευμα υπογράφει και ολοκληρώνεται και το τυπικό μέρος του δανεισμού του. Ανεβάζει στροφές ο Μπαϊράμι.

Στην Αθήνα ο Σίλντενφελντ

Ο Κροάτης αμυντικός που θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό ως δανεικός από την Ντιναμό Μόσχας, έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Ο «Σίφο» ήταν καταπονημένος καθώς όλη τη νύχτα οδηγούσε από την πατρίδα του για να φτάσει στην Αθήνα και να ενσωματωθεί στην προπόνηση.

Ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει με τους κυπελλούχους το απόγευμα και το θέμα του δανεισμού του θα κλείσει και τυπικά.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Μπαϊράμι

Μια έκπληξη επεφύλασσε το πρωινό πρόγραμμα προπόνησης καθώς ο Εμίρ Μπαϊράμι έκανε ένα μεγάλο μέρος των ασκήσεων με μπάλα και ανεβάζει ρυθμό χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις.

Ο Σουηδός που έχασε ουσιαστικά ολόκληρη την περσινή σεζόν, λόγω τραυματισμού αναμένεται να είναι ουσιαστικά μια νέα προσθήκη στο ρόστερ και θα βοηθήσει σημαντικά με την ποιότητά του.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.