Ακαδημίες

Ξεκίνησαν οι Νέοι

Ξεκίνησαν οι Νέοι

Την πρώτη τους προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν έκανε ουσιαστικά την Πέμπτη το απόγευμα η ομάδα Νέων του Παναθηναϊκού.

Οι εργομετρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν οι παίκτες τις προηγούμενες μέρες ολοκληρώθηκαν κι έτσι γυμνάστηκαν εντατικά για πρώτη φορά. Την εποπτεία είχαν Σάμιος, Μαραγκός και Χέντερ ενώ το πρόγραμμα περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα και στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και κατοχή.

Παρόντες στην προπόνηση των Νέων ήταν οι Μαλντίν, Νιούμαν, Μυρθιανός. Οι τρεις παίκτες  πήραν μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία της πρώτης ομάδας, ωστόσο θα προπονούνται με την ομάδα Νέων όταν παραστεί ανάγκη θα ανέβουν και πάλι στην πρώτη ομάδα.

Οι τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα αλλά από την Παρασκευή, που η προπόνηση είναι διπλή αναμένεται να πάρουν κανονικά μέρος. Αντίθετα οι Σερβιλάκης, Ξηρός, Στάικος και Χαλκιαδάκης δεν γυμνάστηκαν με την υπόλοιπη ομάδα καθώς αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμών.  Οι δύο πρώτοι είναι εξαιρετικά πιθανό να μπουν στο χειρουργείο προκειμένου να τα αντιμετωπίσουν.

Στα αξιομνημόνευτα της ημέρας ήταν το γεγονός ότι ο Χενκ Χέντερ έδωσε ορισμένες από τις οδηγίες του στα ελληνικά. Ο Ολλανδός που εντάχθηκε αυτό το καλοκαίρι στο προπονητικό τιμ των ακαδημιών έχει ήδη μάθει κάποιες λέξεις ενώ έχει κερδίσει την συμπάθεια των παικτών.

FOLLOW
Newsletter Ενημερώσου για τις πιο πράσινες ειδήσεις της ημέρας
Καθημερινά όλα τα νέα για τον Παναθηναϊκό και τα blogs του panathinaikos24.gr στο inbox σου.
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΚΛΕΙΣΙΜΟ