ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βουκομάνοβιτς: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο βοηθός προπονητή της Στάνταρ Λιέγης, Ιβάν Βουκομάνοβιτς, παραδέχθηκε σε δηλώσεις του, πως ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και θα πρέπει να προσέξουν πολύ, αν θέλουν να καταφέρουν κάτι καλό.

Βουκομάνοβιτς: «Σπουδαία ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Ο βοηθός του προπονητή της Στάνταρ, εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους «πράσινους», ενώ ταυτόχρονα μοίρασε τις πιθανότητες πρόκρισης, με δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα «lavenir.be».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Για μένα είναι 50-50. Είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι εύκολο, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι ένα σπουδαίο club, αλλά ξέρω ότι έχασαν μερικούς παίκτες αυτό το καλοκαίρι και κάποιοι άλλοι δεν ανανέωσαν τα συμβόλαια τους. Το πρωτάθλημα τους αρχίζει πιο αργά από το δικό μας, στα τέλη Αυγούστου. Τουλάχιστον, θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο μάξιμουμ, κάτι που ίσως δεν πετυχαίναμε απέναντι σε έναν αντίπαλο με μικρότερο όνομα, γιατί θα πιστεύαμε, λανθασμένα, ότι είναι εύκολος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.