ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ντε Καμάργκο: «H πρόκριση παίζεται σε δύο αγώνες»

Αυξημένη αυτοπεποίθηση από τη νίκη της πρεμιέρας κόντρα στη Σαρλερουά, έχουν στη Σταντάρ Λιέγης σύμφωνα με τον Ιγκόρ Ντε Καμάργκο.

Ντε Καμάργκο: «H πρόκριση παίζεται σε δύο αγώνες»

Ο επιθετικός της Σταντάρ Λιέγης, κλήθηκε να μιλήσει για τη νίκη της πρεμιέρας, αλλά και τα ματς με τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως η νίκη κόντρα στη Σαρλερουά του τόνωσε την αυτοπεποίθηση ενόψει Παναθηναϊκού, αλλά η πίεση που θα δεχθούν θα είναι μεγαλύτερη λόγω της κρισιμότητας των αγώνων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Η πίεση θα είναι πολύ μεγαλύτερη και είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη. Ας μην ξεχνάμε ότι η πρόκριση παίζεται σε δύο αγώνες. Πρέπει όπως με τη Σαρλερουά να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Το χθεσινό αποτέλεσμα μας δίνει αυτοπεποίθηση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.