ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τρία γκολ ο Καρέλης, παρουσία Αλαφούζου το φιλικό με τους Νέους

Στο Κορωπί βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος και παρακολούθησε το φιλικό ανάμεσα στην πρώτη ομάδα και την ομάδα Νέων. Εξαιρετικός ο Καρέλης που σημείωσε 3 γκολ.

Τρία γκολ ο Καρέλης, παρουσία Αλαφούζου το φιλικό με τους Νέους

Υπό την παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζου, διεξήχθη το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης στο Κορωπί.

Οι Κοτσόλης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Μπεργκ και Πράνιτς έκαναν ασκήσεις τακτικής, ο Μπαιράμι ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα ανάμεσα στους εναπομείναντες «πράσινους» και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ20.

Το ματς έληξε 4-0 υπέρ των πρώτων, χάρη σε τρία γκολ του Καρέλη και ένα του Ντίνα.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την πρώτη ομάδα έπαιξαν οι: Στιλ, Σπυρόπουλος, Ρισβάνης, Αθανασόπουλος, Χουχούμης, Δώνης, Σταματάκης, Κλωναρίδης, Ντίνας, Καρέλης και Μπούρμπος.

Αύριο οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα κάνουν προπόνηση στις 9 το πρωί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.