ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Θα παρατάξω τους καλύτερους»

Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Γκι Λουζόν, τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιότητα και πείρα, αναφέροντας ότι από την πλευρά του θα παρατάξει τους καλύτερους παίκτες του.

«Θα παρατάξω τους καλύτερους»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης στην Συνέντευξη Τύπου, για το αυριανό ματς:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα με ποιότητα και με πείρα. Κάθε αγώνας είναι δύσκολος και προετοιμαστήκαμε όπως έπρεπε. Δεν μας επηρεάζει που ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Χρειάζεται σοβαρότητα και θα παρατάξω τους καλύτερους. Δεν έχει καμία σημασία το γεγονός πως το πρώτο παιχνίδι είναι στην έδρα μας. Ας κερδίσουμε και βλέπουμε για τη συνέχεια…».

Ο Γέλε Νταμ, αρχηγός της Σταντάρ, από την πλευρά του ανέφερε:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.001 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες για τον αυριανό αγώνα. Υπάρχει ισορροπία. Οι νέοι παίκτες που έχουμε στην ομάδα είναι γεροί και φέρνουν δυναμισμό. Όσο για τον κ. Αναστασίου, τον γνωρίζω από τον Άγιαξ. Είναι πολύ καλός άνθρωπος, ήταν καλός παίκτης και χαίρομαι ιδιαίτερα που θα τον ξαναδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.