ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Συγχαρητήρια από Αλαφούζο

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού κατέβηκε μετά το τέλος του ματς, ο Γιάννης Αλαφούζος και μοίρασε συγχαρητήρια για την προσπάθεια στους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού.

Συγχαρητήρια από Αλαφούζο

Στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού πήγε ο Γιάννης Αλαφούζος για να συγχαρεί τους παίκτες της ομάδας.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού λίγο πριν το τέλος του αγώνα έφυγε από τη θέση του και πήγε στα αποδυτήρια για συγχαρεί τους παίκτες για την προσπάθεια και το αποτέλεσμα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έζησε με μεγάλη αγωνία το παιχνίδι και ήθελε να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, για την καλή τους εμφάνιση.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.841 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.