ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Η νέα Λεωφόρος (pics)

Εγκρίθηκε από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεότερων Μνημείων η αρχιτεκτονική μελέτη για την ανακατασκευή της Λεωφόρου. Οι αλλαγές που θα γίνουν.

Η νέα Λεωφόρος (pics)

Οι νέες φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα δείχνουν ότι η ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού θα αλλάξει άρδην και δε θα θυμίζει σε τίποτα το τωρινό γήπεδο.

Η αρχιτεκτονική μελέτη που εγκρίθηκε αφορά στην προσθήκη 4.700 θέσεων, με τη δημιουργία ελαφριάς μεταλλικής κατασκευής, στη δημιουργία δημοσιογραφικών θεωρείων και θεωρείων επισήμων και στα τέσσερα πέταλα του γηπέδου, στην προσθήκη αίθουσας πολλαπλών χρήσεων- εστιατορίου πάνω από τη θύρα 7, στην πλευρά της οδού Κυριάκου, και στην τροποποίηση των υφιστάμενων κερκίδων.

Από εκεί και πέρα, αλλαγές θα γίνουν και στην όψη του γηπέδου, καθώς η μελέτη προβλέπει αφαίρεση των κολώνων που «πατούσαν» επάνω στο πεζοδρόμιο, των υπαρχόντων στεγάστρων και των κολονών φωτισμού.

EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!
EKTAKTO: Κυρήχθηκε πόλεμος ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! 3.480 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προστίθεται προβολείς επάνω στον οποίο θα κατασκευαστούν οι πρόσθετες κερκίδες και με τον οποίο «ελευθερώνεται» ο δημόσιος χώρος. Εντός του γηπέδου, θα τοποθετηθούν νέα στέγαστρα, που θα εδράζονται απευθείας στον υφιστάμενο φέροντα οργανισμό του γηπέδου κατά μήκος της λεωφόρου Αλεξάνδρας και της οδού Τσόχα.

Το γήπεδο θα «ντυθεί» εξωτερικά με διάτρητα φύλλα αλουμινίου, τα οποία θα θυμίζουν πλεκτό καλάθι, και θα δίνουν την αίσθηση της κίνησης στους θεατές.

Το νέο γήπεδο θα είναι εναρμονισμένο με τους κανονισμούς της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη διεξαγωγή αγώνων.

leoforos 1
leoforos 2
maketa leoforos

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.