ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Γερμανία για τα φιλικά ο Αμπέντ

Με τον Μεχντί Αμπέντ στην αποστολή της, ταξίδεψε η Νιούκαστλ στη Γερμανία για τα φιλικά κόντρα σε Σάλκε και Μαγιόρκα.

Στη Γερμανία για τα φιλικά ο Αμπέντ

Ο Μεχντί Αμπέντ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «ανθρακωρύχων» που ταξίδεψε στη Γερμανία για τις φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στη Σάλκε και τη Μαγιόρκα.

Ο Πάρντιου είναι αποφασισμένος να δώσει μια ευκαιρία στον Αμπέντ και όπως φαίνεται ο Αλγερινός χαφ την κερδίζει με το σπαθί του, καθώς οι εμφανίσεις του στα τελευταία φιλικά, είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές.

Έτσι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο η επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, αφού χάνεται πολύτιμος χρόνος, όμως σε ενδεχόμενη πρόκριση επί της Σταντάρ Λιέγης, οι «πράσινοι» ίσως κάνουν μια ακόμα προσπάθεια απόκτησής του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.847 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.