ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Για το χάλκινο οι Έφηβοι

Η Εθνική ομάδα Εφήβων ηττήθηκε στα ημιτελικά από τη Σερβία με 60-55 και πλέον θα παλέψει για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Για το χάλκινο οι Έφηβοι

Την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος έχασε η Εθνική Εφήβων. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχασε με 60-55 από τη Σερβία και θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο στον μικρό τελικό της Κυριακής (18:30) απέναντι στον ηττημένο του Τουρκία-Κροατία.

Ο Παπαγιάννης είχε αρκετά καλή παρουσία με 10 πόντους και 6 ριμπάουντ, ενώ ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν για ακόμα ένα ματς θετικός, αλλά δεν έπιασε τα υψηλά στάνταρ σκοραρίσματος των προηγούμενων αγώνων, μένοντας στους 9 πόντους έχοντας 7 ριμπάουντ. Ο Κόνιαρης έπαιξε 22 λεπτά και σημείωσε 5 πόντους.

Δεκάλεπτα: 11-14, 28-28, 46-40, 60-55.

«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν!
«Βόμβα» με Πάντερ και Παρτίζαν! 36.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σερβία (Μπούτσαν): Πένο, Σίμιτς, Όστοϊτς 5, Τζόκοβιτς 21 (2), Μαρίνκοβιτς 2, Ντόκοβιτς 13 (1), Λαζάρεβιτς 16, Πάβλοβιτς, Ραντοβάνοβιτς 1, Βούτσετιτς 2.

Ελλάδα (Παπαθεοδώρου): Τολιόπουλος, Κόνιαρης 5, Κώττας, Οικονομόπουλος, Μήτογλου 9, Μουράτος, Τσαλμπούρης, Μπιλλής, Σταμάτης 22 (1), Παπαγιάννης 10, Χαραλαμπόπουλος 9.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.