ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ειδική προπόνηση για κάθε ποδοσφαιριστη

Μια διαμορφωμένη προπόνηση για κάθε ποδοσφαιριστή, περιελάμβανε το πρόγραμμα του τεχνικού επιτελείου το απόγευμα του Σαββάτου. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Νταβίντ Μέντες.

Ειδική προπόνηση για κάθε ποδοσφαιριστη

Ειδική προπόνηση για κάθε ποδοσφαιριστή είχε ετοιμάσει το τεχνικό επιτελείο των πράσινων, στην απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου που διεξήχθη στο Κορωπί.

Συγκεκριμένα οι «πράσινοι» έκαναν ατομική προπόνηση, ο καθένας ανάλογα με τη θέση του, δηλαδή άλλο πρόγραμμα οι αμυντικοί, άλλο οι μέσοι και άλλο οι επιθετικοί.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μέντες και Κότσαρης, με τον Ολλανδό χαφ να κάνει υπέρβαση ώστε να προλάβει τη ρεβάνς κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, την προσεχή Τρίτη (05/08).

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 38.074 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αύριο, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 9 το πρωί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.