ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σίλντενφελντ: «Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία»

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ με δηλώσεις που παραχώρησε στη «Realnews», τόνισε πως η ομάδα θ' αγωνιστεί καλύτερα στη Λεωφόρο και θα πάρει την πρόκριση.

Σίλντενφελντ: «Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία»

Ο Κροάτης στόπερ, τόνισε τις δυσκολίες του αγώνα της ρεβάνς σε σχέση με αυτόν του Βελγίου και κατέληξε λέγοντας πως η πρόκριση αποτελεί μεγάλο στόχο για όλους τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς στη Λιέγη:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.224 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Μακάρι να είχε μπει εκείνο το σουτ που προσέκρουσε η μπάλα στο δοκάρι, διότι όλα θα ήταν καλύτερα τώρα. Μα ακόμα και με το 0-0 έχουμε το πάνω χέρι, ένα μικρό προβάδισμα».

Για τον επαναληπτικό στη Λεωφόρο:

«Σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να προστατέψουμε την άμυνά μας, αυτό είναι και δική μου δουλειά. Μια στιγμή, μια φάση, ένα λάθος μπορεί να τα καταστρέψει όλα. Αλλά θεωρώ ότι θα προκριθούμε εμείς, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Δεν ήταν αυτό που είδατε το μάξιμουμ του Παναθηναϊκού».

Για το αν ήταν δίκαιο το 0-0 στη Λιέγη:

«Επειδή παίξαμε τόσο μεθοδικά και αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, μοιάζει περισσότερο με χαμένη ευκαιρία. Στο πρώτο μέρος όμως, μπορούσε να προηγηθεί η Σταντάρ. Είναι μια καλή ομάδα, με γρήγορους επιθετικούς, μια ομάδα που μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή αν κάνεις το λάθος. Είδατε τι έγινε, είχαμε χάσει τέσσερις ευκαιρίες και στο 91′ λίγο έλειψε να δεχθούμε γκολ. Γι’ αυτό λέω ότι η ρεβάνς είναι θέμα συγκέντρωσης και ότι πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας».

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα λόγω έδρας:

«Έχω αγωνιστεί σε αρκετές χώρες, σε δεκάδες γήπεδα. Η ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Ελλάδα και στην Τουρκία δεν υπάρχει πουθενά. Δίνει μεγάλη ώθηση η εξέδρα. Και επειδή η Σταντάρ δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες, ελπίζω ότι μπορεί να επηρεαστεί. Εμείς οι παίκτες δεν χρειαζόμαστε κίνητρα, αλλά στη δύσκολη στιγμή, όπως συνέβη πολλές φορές πέρυσι, χρειαζόμαστε την στήριξη των οπαδών μας».

Για το γεγονός ότι δεν έχει αγωνιστεί ακόμα σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ:

«Πάντα βάζεις στόχους και βρίσκεις κίνητρα στο ποδόσφαιρο. Και αυτό είναι ένα από τα μεγαλύτερα. Δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε, είναι μια μεγάλη ευκαιρία και για μας τους παλαιότερους και για όλα τα νέα παιδιά που βοήθησαν πέρυσι. Είναι ο μεγάλος μας στόχος».

Για την κακή παράδοση των «πράσινων» μετά από εκτός έδρας ισοπαλία στην Ευρώπη:

«Εγώ πάντως, με την Στουρμ Γκρατς και την Ντιναμό Μόσχας, όσες φορές έπαιξα σε αυτό τον γύρο, προκρίθηκα. Θα την αλλάξουμε την ιστορία»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.