ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Θα άλλαζα τη συμμετοχή μου στην καλύτερη πεντάδα με ένα μετάλλιο»

Μια θέση στο βάθρο αντί για την επιλογή να είναι στην κορυφαία πεντάδα του Ευρωμπάσκετ εφήβων ήθελε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Θα άλλαζα τη συμμετοχή μου στην καλύτερη πεντάδα με ένα μετάλλιο»

Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού με την επιστροφή της ομάδας υποστήριξε σε δηλώσεις του ότι η ομάδα έκανε μια μεγάλη προσπάθεια για κάτι καλό. Όπως τόνισε ταλέντο υπάρχει και οι επιτυχίες θα έρθουν τα επόμενα χρόνια.

«Θα άλλαζα τη συμμετοχή μου στην καλύτερη πεντάδα με ένα μετάλλιο. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, σίγουρα θα θέλαμε μια θέση στο βάθρο, όποια κι αν ήταν αυτή. Δώσαμε ό,τι είχαμε και είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθειά μας. Υπάρχει λίγη στενοχώρια που δεν πήραμε μετάλλιο. Θέλαμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούσαμε κι από τη στιγμή που φτάσαμε στην τετράδα θέλαμε το μετάλλιο. Δεν τα καταφέραμε, οπότε είμαστε λίγο πικραμένοι. Όλα τα παιδιά είναι ταλαντούχα, υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα και τα επόμενα χρόνια θα υπάρχουν περισσότερες επιτυχίες» δήλωσε ο 17χρονος παίκτης του Παναθηναϊκού.

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος σημείωσε ότι η ομάδα παρουσιάστηκε κουρασμένη σε ορισμένα διαστήματα του αγώνα με την Σερβία. Ο νεαρός σέντερ των «πρασίνων» υπογράμμισε ότι η ομάδα στο Παγκόσμιο του χρόνου θα είναι το ίδιο δυνατή.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.755 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Υπήρχαν διαστήματα που ήμασταν πολύ κουρασμένοι, όπως στον ημιτελικό με τη Σερβία. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να φτάσουμε στον τελικό. Η προσπάθεια που κάναμε ήταν μεγάλη κι όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Ελπίζω του χρόνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων να είμαστε οι ίδιοι. Μας πείραξε που δεν φτάσαμε στον τελικό και δεν πήραμε ένα μετάλλιο. Ελπίζω του χρόνου να τα πάμε καλύτερα» τόνισε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.