ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Εμποκού: «Δεν πήγαινα για γκολ»

Ο Πολ Εμποκού τόνισε με δηλώσεις του, πως δεν πήγαινε για γκολ αλλά για σέντρα στη φάση του 1-2, ενώ παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός δυσκόλεψε πολύ τις προσπάθειες πρόκρισης της Σταντάρ.

Εμποκού: «Δεν πήγαινα για γκολ»

Ο Πολ-Ζοσέ Εμποκού το βράδυ της Τρίτης (04/08) ήταν αυτός που πάγωσε το «Απόστολος Νικολαΐδης» με το γκολ που σημείωσε και παράλληλα σφράγισε την πρόκριση της Σταντάρ για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αφρικανός χαφ, με δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του, ενώ επεσήμανε πως δεν πήγαινε για να σκοράρει στη φάση του 1-2, αλλά για να βγάλει σέντρα στο πίσω δοκάρι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν δύσκολη αναμέτρηση. Είμαστε μια νεανική ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, όμως είχαμε σωστή αμυντική λειτουργία και με τις σημαντικές επεμβάσεις του Καβασίμα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε».

Για το γκολ που σημείωσε:

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 36.697 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αυτό που ήθελα ήταν να αποφύγω τον αντίπαλο μου και να κάνω σέντρα προς το δεύτερο δοκάρι. Η μπάλα όμως πήρε το ιδανικό ύψος και την τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα. Είναι σίγουρα το γκολ της καριέρας μου, αν και στο παρελθόν έχω σκοράρει με παρόμοιο τρόπο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.