ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

«Γίνε μέλος στον Παναθηναϊκό»

Μέσω της σελίδας του στο facebook , ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός καλεί όλους τους φίλους του συλλόγου, να γίνουν μέλη και να αγοράσουν κάρτες διαρκείας, του ιστορικότερου και ενδοξότερου συλλόγου της Ελλάδας.

«Γίνε μέλος στον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά:

«Εγγραφή Μέλους & Κάρτες Διαρκείας Ερασιτέχνη ΠΑΟ

ΜΕΛΗ

ΜΠΑΜ με Χαντάβα!
ΜΠΑΜ με Χαντάβα! 2.252 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η μεγάλη οικογένεια του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου σε καλεί να ενταχθείς στις τάξεις της και να δείξεις την έμπρακτη υποστήριξή σου.

Γίνε ΕΝΕΡΓΟ μέλος του ιστορικότερου και ενδοξότερου Ομίλου της χώρας!

ΓΙΝΕ τακτικό μέλος του Παναθηναϊκού Α.Ο και απέκτησε δικαίωμα ενεργής παρακολούθησης των γενικών συνελεύσεων του Ομίλου και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι σε όλες τις διαδικασίες του Συλλόγου με τη συμπλήρωση ενός ημερολογιακού έτους έπειτα από τη πρώτη εγγραφή. Απέκτησε το δικαίωμα χρήσης κάθε προνομίου, το οποίο εξασφαλίζει για εσένα ο Όμιλος.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ

A. Έκπτωση 20% στα προϊόντα της Greenteam. B. Εκπτώσεις στις Ακαδημίες του Ερασιτέχνη.

Με την εγγραφή μέλους και η δική σου δύναμη ενώνεται με τους στόχους κάθε φίλου του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου:

1. Την οικονομική ανεξαρτησία του Ερασιτέχνη 2. Την ευημερία που θα φέρει τον Όμιλο στην πρώτη θέση, παντοτινό Πρωταθλητή σε όλα τα σπορ!

Έλα να διαδώσουμε την ιδέα του Παναθηναϊκού και να γιγαντώσουμε την «πράσινη» οικογένεια σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μεταλαμπαδεύοντας στις νέες γενιές τις αξίες και τα ιδεώδη μας!

ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού Α.Ο βρίσκονται οι κάρτες διαρκείας των ομαδικών αθλημάτων (μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, βόλεϊ ανδρών, πόλο ανδρών) του Τριφυλλιού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2014-15.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Παναθηναϊκός Α.Ο διατηρεί την Ενιαία κάρτα διαρκείας και για τα τέσσερα αθλήματα στην τιμή των εβδομήντα (70) ευρώ. Παράλληλα, στην ίδια τιμή με πέρυσι κυκλοφορεί η Απλή κάρτα διαρκείας για κάθε άθλημα χωριστά (30 Ευρώ) ενώ για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το τμήμα επιλογής του οι VIP κάρτα ενίσχυσης σε κάθε ομαδικό άθλημα διατίθενται στην τιμή των εκατό (100) Ευρώ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μια μοναδική ευκαιρία για τους φίλους του Παναθηναϊκού Α.Ο! Η διοίκηση του Συλλόγου αφουγκράζεται τις δυσκολίες που έχει επιφέρει η κρίση και για το λόγο αυτό δίνει μια διπλή προσφορά στον κόσμο του Τριφυλλιού να ενταχθεί ως μέλος στην «πράσινη» οικογένεια και παράλληλα να αποκτήσει την ενιαία κάρτα διαρκείας μόνο με εκατό (100) Ευρώ. Η προσφορά ισχύει μέχρι 31/8.

Αναλυτικά:

ΕΝΙΑΙΑ ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ (βόλεϊ ανδρών και βόλεϊ γυναικών και μπάσκετ γυναικών και πόλο) 70 Ευρώ

ΑΠΛΗ ΚΑΡΤΑ (βόλεϊ ανδρών ή βόλεϊ γυναικών ή μπάσκετ γυναικών ή πόλο) 30 Ευρώ

VIP ΚΑΡΤΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ (βόλεϊ ανδρών ή βόλεϊ γυναικών ή μπάσκετ γυναικών ή πόλο) 100 Ευρώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.