ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Προπόνηση και εργομετρικά

Προπόνηση και εργομετρικά τεστ για δέκα ποδοσφαιριστές, περιελάμβανε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού το πρωινό της Κυριακής.

Προπόνηση και εργομετρικά

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν εκ νέου, σήμερα το πρωί στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, μετά ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, στη συνέχεια παιχνίδι «τρεις εναντίον δυο» και στο τέλος οικογενειακό δίτερμα.

Ζέκα και Κλωναρίδης συνέχισαν την αποθεραπεία τους ενόψει Μίντιλαντ, ενώ παράλληλα, Kοτσόλης, Μέντες, Μπούρμπος, Νάνο, Μπεργκ, Πέτριτς, Σίλντενφελντ, Στιλ, Ντίνας και Πράνιτς έκαναν εργομετρικά τεστ στον «Φιλοκτήτη».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 9 το πρωί, όπου όσοι υποβλήθηκαν σε εργομετρικά σήμερα θα κάνουν προπόνηση και οι υπόλοιποι τεστ, ενώ στις 7 το απόγευμα θα προπονηθούν όλοι μαζί.

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.