ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Τελειώνει ο Γιαννιώτας από Φορτούνα

Τις τελευταίες του ημέρες στη Φορτούνα Ντίσελντορφ διάγει ο Γιάννης Γιαννιώτας. Τον παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός και ενδέχεται να κινηθεί για την απόκτησή του.

Τελειώνει ο Γιαννιώτας από Φορτούνα

Η σχέση του Γιάννη Γιαννιώτα με την Φορτούνα Ντίσελντορφ είναι σε οριακό σημείο και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Όπως αναφέρουν γερμανικά δημοσιεύματα, ο νεαρός Έλληνας μέσος μετέβει στο σημείο που ήταν προγραμματισμένη συνάντηση με την ομάδα της κ23, όμως δεν ακολούθησε την αποστολή.

Ο Γιαννιώτας είχε σύντομη συνομιλία με τους ανθρώπους του γερμανικού συλλόγου και τους ξεκαθάρισε πως θέλει να αποχωρήσει, κάτι που δεν αποκλείεται οι Γερμανοί να δεχθούν και να τον αποδεσμεύσουν.

Εδώ κολλάει και ο Παναθηναϊκός που παρακολουθεί διακριτικά την υπόθεση και δεν αποκλείεται να κινηθούν για την απόκτησή του, εάν μείνει ελεύθερος.

Το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι μέσα στα πλαίσια που σκέφτονται οι άνθρωποι των πρασίνων και οι επόμενες ημέρες θα δείξουν, αν θα υπάρξει και επίσημο ενδιαφέρον.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ