ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Νίκη σε κάθε αγώνα…»

Ο Έι Τζέι Σλότερ ανυπομονεί να ξεκινήσει προπονήσεις με τη φανέλα του «τριφυλλιού», υποσχόμενος ότι θα δώσει τα πάντα, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.

«Νίκη σε κάθε αγώνα…»

Ο Αμερικάνος άσος των «πράσινων» μίλησε στην «Πράσινη», από το Κεντάκι όπου βρίσκεται απολαμβάνοντας τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης του, για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανυπομονώ να αρχίσω δουλειά με τον Παναθηναϊκό κι αυτό το ένιωθα από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα. Είναι μεγάλη πρόκληση να αγωνιστώ σε μια ομάδα με τέτοια ιστορία και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Οι τίτλοι της ομάδας και οι παίκτες που έχουν περάσει από αυτή τα λένε όλα. Αυτό που θέλω είναι να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Θέλω νίκες σε κάθε αγώνα.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.831 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό μπορώ να υποσχεθώ, όλοι μας στην ομάδα θα παλέψουμε για να τους κάνουμε χαρούμενους. Γνωρίζω πως ο κόσμος στηρίζει πάντα την ομάδα, όπου κι αν αγωνίζεται. Θέλω να παίξω μπροστά τους και τους περιμένω στο σπίτι μας, στο ΟΑΚΑ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.