Ποδόσφαιρο

«Νίκες με Μίντιλαντ»

Ο Ουασίμ Μπούι πήρε το «βάπτισμα του πυρός» στο χθεσινό φιλικό του Παναθηναϊκού με την Παναχαϊκή (1-0) στη Λεωφόρο, τονίζοντας πως ο στόχος της ομάδας είναι η πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

Παρότι δεν βρίσκεται στα επιθυμητά επίπεδα ετοιμότητας, ο Ολλανδός μέσος αγωνίστηκε για 66 λεπτά στο χθεσινό φιλικό των «πρασίνων», δείχνοντας κάποια καλά στοιχεία.

«Ένιωσα πολύ καλά, η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ωραία παρ’ όλο που δεν είχε πολύ κόσμο και είμαι χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Είναι ακόμα νωρίς και πρέπει να μάθουμε τι θέλει ο προπονητής. Είμαι έτοιμος και είναι σημαντικό που αγωνίστηκα και αρχίζω να καταλαβαίνω τι μου ζητάει ο προπονητής. Βασικός μου στόχος είναι να κάνω το καλύτερο και να βελτιωθώ. Το καλύτερο για την ομάδα είναι ο στόχος και αυτό θα συνεχίσω να κάνω», ανέφερε ο Μπούι μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Για το πώς είδε την ομάδα είπε:

«Δουλεύουμε σκληρά και καλά και ο βασικός μας στόχος είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Στόχος μας είναι να νικήσουμε και τα δύο ματς και να προκριθούμε. Κοιτάμε πάντα το καλύτερο και αυτός είναι ο στόχος μας. Μετά τη Σταντάρ είπαμε τι πήγε καλά και τι όχι και τώρα σκοπός μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Exit mobile version