ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

«Όνειρο μου να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Το όνειρο της πραγματικότητα έκανε η Άντζελα Βαμβακούση, η οποία του χρόνου θα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι, όπως δήλωσε στην «Πράσινη».

«Όνειρο μου να παίξω στον Παναθηναϊκό»

Η Συριανή λίμπερο μίλησε στην «Πράσινη» για την μεταγραφή της στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως είναι «άρρωστη με το τριφύλλι».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ανυπομονώ να αγωνιστώ με την πράσινη φανέλα και θα κάνω τα πάντα για να μείνω αρκετά χρόνια στην οικογένεια του Παναθηναϊκού»! Και πρόσθεσε: «Σκοπεύω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θα δουλέψω πολύ σκληρά έτσι ώστε να βοηθήσω και εγώ την ομάδα μου να πάει όσο το δυνατόν ψηλότερα μπορεί και να εκπληρώσει κάθε στόχο της, όπως αξίζει σε αυτόν τον σύλλογο.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό!
ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΡΕΛΑ και 27ο πρωτάθλημα στου Ρέντη για τον τρομερό Παναθηναϊκό! 3.280 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μην ξεχνάμε όμως πως η δουλειά φαίνεται μέσα στο γήπεδο, οπότε δεν θέλω να υποσχεθώ κάτι. Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ σε έναν σύλλογο, με τέτοια ιστορία. Θα προσπαθήσω να συμβάλλω τα μέγιστα, σε μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά για τον Παναθηναϊκό.

Προσωπικός μου στόχος αυτήν την χρονιά είναι να καταφέρω να βελτιωθώ όσο περισσότερο μπορώ μέσα από την απαιτητική προπόνηση του κ. Ρούση και την συνεργασία με τις καταξιωμένες συμπαίκτριές μου, βγάζοντας ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν με την απόφασή τους να με εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Θα ήθελα μέσα από σκληρή δουλειά να μπορέσω να μείνω όσο περισσότερα χρόνια γίνεται στην ομάδα της καρδιάς μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.