Ποδόσφαιρο

Και επίσημα ελεύθερος…

Ο Αλεχάντρο Αλφάρο είναι και επίσημα ελεύθερος από την Μαγιόρκα και πλέον μπορεί να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Τα ξημερώματα φτάνει στην Αθήνα ο Ισπανός.

Η Μαγιόρκα εξέδωσε ανακοίνωση γνωστοποιώντας και επίσημα το γεγονός της αποδέσμευσης του Ισπανού άσου.  «Η Μαγιόρκα και ο Αλεχάντρο Αλφάρο συμφώνησαν να λύσουν το συμβόλαιο του Ανδαλουσιανού ποδοσφαιριστή, ο οποίος από αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος να υπογράψει στην ομάδα της αρεσκείας του» ανέφερε η ανακοίνωση της Ισπανικής ομάδας.

Ο Ισπανός επιθετικός, αναμένεται να φτάσει στην Αθήνα στις 01:30 μετά τα μεσάνυχτα, από τη Βαρκελώνη. Το πρωί θα μεταβεί στο Κορωπί για την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του και μετά θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις αλλά και η υπογραφή του διετούς συμβολαίου του με το «τριφύλλι».

Ο Αλφάρο βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση, καθώς συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Μαγιόρκα, ωστόσο ο λόγος για τον οποίο δεν αγωνιζόταν στα φιλικά των Ισπανών, ήταν ότι ήθελε να αποφύγει τυχόν τραυματισμό που θα του στεκόταν εμπόδιο να αποχωρήσει από την Ισπανική ομάδα.

Ο Γιάννης Αναστασίου υπολογίζει… άμεσα τον Ισπανό, με στόχο το να είναι απολύτως έτοιμος, για τη ρεβάνς με την Μίντιλαντ, στη Δανία την επόμενη εβδομάδα.

Exit mobile version