ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός…» (pics)

Ο Εστεμπάν Μπατίστα έφτασε πριν από λίγο στην Αθήνα, καθώς αύριο ξεκινάει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού, ενόψει της νέας σεζόν.

«Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Παναθηναϊκός…» (pics)

Ο Ουρουγουανός σέντερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις τονίζοντας, πως αισθάνεται υπέροχα που θα είναι μέλος σε μία από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη. Τι είπε για Διαμαντίδη και Ιβάνοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Διαμαντίδη και την ομάδα γενικότερα: «Αισθάνομαι υπέροχα που θα είμαι μέλος μίας από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης με σπουδαίους αθλητές όπως είναι ο Διαμαντίδης. Είναι ένα κλαμπ με εκπληκτικούς φιλάθλους. Είναι μία ομάδα που πρωταγωνιστεί χρόνια στην Ευρώπη και είναι σημαντικό που είμαι μέλος της».

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.782 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ιβάνοβιτς: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο η παρουσία του κυρίου Ιβάνοβιτς. Με είχε πάρει στην Ισπανία. Είναι καλό για μένα που έρχομαι σε μία ομάδα με προπονητή τον οποίο γνωρίζω. Αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για μένα που θα αγωνιστώ σε μία μεγάλη ομάδα της Ευρώπης».

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός χτίζει μία νέα ομάδα είπε: «Πράγματι έχουμε μία ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες, ωστόσο έχουμε έναν έμπειρο προπονητή τον κύριο Ιβάνοβιτς ο οποίος ξέρει πώς να διαχειριστεί την κατάσταση και μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή δουλειά και να πετύχουμε κάτι πολύ καλό έχοντας όλοι κοινό στόχο».

Για τον κόσμο: «Υπόσχομαι ότι θα δουλεύω σκληρά προκειμένου ο Παναθηναϊκός να πετύχει τους στόχους του».

ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÅÓÔÅÌÐÁÍ ÌÐÁÔÉÓÔÁ ÓÔÇÍ ÁÈÇÍÁ ÃÉÁ ËÏÃÁÑÉÁÓÌÏ ÔÏÕ ÐÁÏ
 
batista2
ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÅÓÔÅÌÐÁÍ ÌÐÁÔÉÓÔÁ ÓÔÇÍ ÁÈÇÍÁ ÃÉÁ ËÏÃÁÑÉÁÓÌÏ ÔÏÕ ÐÁÏ
ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÅÓÔÅÌÐÁÍ ÌÐÁÔÉÓÔÁ ÓÔÇÍ ÁÈÇÍÁ ÃÉÁ ËÏÃÁÑÉÁÓÌÏ ÔÏÕ ÐÁÏ
ÁÖÉÎÇ ÔÏÕ ÅÓÔÅÌÐÁÍ ÌÐÁÔÉÓÔÁ ÓÔÇÍ ÁÈÇÍÁ ÃÉÁ ËÏÃÁÑÉÁÓÌÏ ÔÏÕ ÐÁÏ
 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.