ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

Την προσοχή των παικτών για τον αγώνα με την Μίντιλαντ ζήτησε ο Γιάννης Αναστασίου στην χθεσινή του ομιλία κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης.

«Καμπανάκι» από Αναστασίου

Ο τεχνικός των «πρασίνων» υπογράμμισε ότι η ομάδα δε θα έχει δεύτερη ευκαιρία και κάλεσε τους παίκτες να αποφύγουν τα λάθη για να μη την πατήσει η ομάδα όπως έγινε με την Σταντάρ Λιέγης.

Ο Έλληνας προπονητής ζήτησε από τους παίκτες να είναι συγκεντρωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Όπως επεσήμανε οι στημένες φάσεις είναι πιθανό να κρίνουν τον αγώνα ενώ εξήγησε και γιατί δεν ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τον Αλεχάντρο Αλφάρο.

«Θέλω να είστε πιο προσεκτικοί στο αυριανό (σ.σ. σημερινό) ματς από κάθε άλλο. Δεν πρέπει να την πατήσουμε όπως με τη Σταντάρ, διότι δεν θα έχουμε άλλη ευκαιρία. Τα δικά μας λάθη πρέπει να τα αποφύγουμε και να επιλέγεται πάντα την πιο σίγουρη λύση. Είμαστε καλύτεροι, αλλά αυτό πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Δεν πρέπει να χάσετε τη συγκέντρωσή σας ούτε ένα δευτερόλεπτο» ήταν τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.035 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.