ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Παίζεται» του Λαγού

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Τάσου Λαγού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό.

«Παίζεται» του Λαγού

Ο νεαρός μέσος αποχώρησε από το παιχνίδι με την Μίντιλαντ με αιμάτωμα στο γαστροκνήμιο και η συμμετοχή του στον αγώνα της πρεμιέρας είναι στο 50-50. Από την άλλη ο Ζέκα που είχε κάποιες ενοχλήσεις δεν έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Στα της προπόνησης, όσοι παίκτες αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα σε μικρό χώρο.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.316 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 5 το απόγευμα, όπου μετά το τέλος της θα γίνει γνωστή και η αποστολή του αγώνα με τον Λεβαδειακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.