ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ανοιχτό» για δανεισμό του Αμπέντ

Ο Παναθηναϊκός επιμένει για την περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ με την Νιούκαστλ να συζητάει μόνο για εκ νέου δανεισμό. Τι θα κάνουν οι «πράσινοι».

«Ανοιχτό» για δανεισμό του Αμπέντ

Δυσκολεύει η περίπτωση του Μεχντί Αμπέντ για τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου έπλεξε και το εγκώμιο του ποδοσφαιριστή και έδειξε ότι τον υπολογίζει.

Πάντως ο Αλγερινός αν και βρισκόταν στην 18αδα για τον αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα, δεν αγωνίστηκε.

Η αγγλική ομάδα απέρριψε και την δεύτερη πρόταση του Παναθηναϊκού που έφτανε τις 450.000 (η πρώτη έφτανε τις 250.000) όμως οι «πράσινοι» σκοπεύουν να επανέλθουν με πρόταση ύψους 600.000 ευρώ.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 61.790 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Αγγλία, οι «καρακάξες» σκέφτονται μόνο το ενδεχόμενο νέου δανεισμού του ποδοσφαιριστή με την οψιόν αφοράς να τοποθετείται στα 700.000 ευρώ.

Όπως φαίνεται πάντως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής δεν φαίνεται διατεθειμένος να πιέσει την ομάδα του προκειμένου να ξαναφορέσει τα «πράσινα», αφού βλέπει ότι έχει πιθανότητες να αγωνιστεί στην Αγγλία.

Όπως και να έχει οι νέες επαφές θα γίνουν στις αρχές της εβδομάδας με τις ελπίδες για ανατροπή να είναι λίγες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.