ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Πρέπει να παίζουμε καλύτερα»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι οι πράσινοι πρέπει να βελτιωθούν ενώ τόνισε ότι πρέπει να κάνουν ότι μπορούν για να καλύψουν το κενό που αφήνει ο Μπέργκ.

Πράνιτς: «Πρέπει να παίζουμε καλύτερα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή στη NOVA:

«Είχαμε δύσκολο βράδυ, δεν παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ειδικά, η ομάδα ήταν κουρασμένη αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό. Μεγαλύτερο πρόβλημα ίσως είναι πως χάσαμε κάποιους παίκτες απόψε. Είπαμε στα αποδυτήρια να μείνουμε ενωμένοι και να προχωρήσουμε μπροστά.

Ο Μάρκους (σ.σ. Μπεργκ) είναι πολύ σημαντικός για μας. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να κάνουμε ότι μπορούμε για να καλύψουμε το κενό του. Πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε καλύτερα, δεν γίνεται να χάνουμε τόσο εύκολα πόντους όπως σήμερα.

Δεν σκεφτήκαμε τη Μίντιλαντ, ήταν πολύ σημαντικό το αποψινό ματς, πάντα θες τη νίκη. Δεν μπορούσαμε να βρούμε χώρους και να φτιάξουμε ευκαιρίες. Ελπίζω στο μέλλον να είναι καλύτερα».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.066 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.