ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Απέρριψα αμέσως την πρόταση για τον Αμπεντ»

Ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως ο Αμπέντ θα παραμείνει στη Νιούκαστλ, καθώς όπως είπε: «Ο Μεχντί έχει μέλλον στην ομάδα…».

«Απέρριψα αμέσως την πρόταση για τον Αμπεντ»

Ο Παναθηναϊκός έκανε την ύστατη προσπάθεια να πάρει πίσω τον γαλλοαλγερινό, ωστόσο ο προπονητής της Νιούκαστλ, Άλαν Πάρντιου είχε διαφορετική άποψη. Με δηλώσεις του ο Άγγλος προπονητής, ανέφερε πως απέρριψε αμέσως την πρόταση την οποία είχε στα χέρια της η ομάδα για τον πρώην παίκτη του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα είπε: «Είχαμε πρόταση για αυτόν, ένας από τους λίγους που είχαμε πρόταση, αλλά την απέρριψα αμέσως! Ο Μεντί έχει μέλλον στο κλαμπ. Μας δίνει βοήθεια στην πάσα. Ένα πράγμα που μπορώ να πω για αυτόν είναι πως στον ρόλο που παίζει μπορεί να δώσει λίγη περισσότερη φαντασία από τους παίκτες που έχουμε εκεί. Με όλο τον σεβασμό στον Ανίτα και τον Τιοτέ που είναι άλλου είδους ποδοσφαιριστές. Ο Μεντί από την πλευρά του κάνει λάθη, δίνει φάουλ έξω από την περιοχή. Είμαι λίγο απογοητευμένος από αυτό το κομμάτι που δεν διορθώθηκε στον Παναθηναϊκό. Είμαι ευχαριστημένος από εκείνον. Σίγουρα είναι στην ομάδα και θα παλέψει σκληρά για μία θέση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.