ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποφασίζουν για παίκτη

Νέα σύσκεψη κορυφής στο ποδοσφαιρικό τμήμα προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία η απόκτηση παίκτη για την μεσοεπιθετική γραμμή.

Αποφασίζουν για παίκτη

Όπως έχει ήδη γραφτεί με την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Europa League και τα δεδομένα χρήματα που θα μπουν στα ταμεία θα γίνει κίνηση για μεταγραφή παίκτη.

Αυτή θα αφορά μεσοεπιθετικό με έφεση στο σκοράρισμα προκειμένου ο Γιάννης Αναστασίου να βρει κι άλλους σκόρερς όσο ο Μάρκους Μπεργκ που θα απουσιάσει για 2,5 περίπου μήνες.

Ο Νίκος Νταμπίζας είχε ξεχωρίσει δύο παίκτες με μια περίπτωση να βρίσκεται στο τελικό στάδιο. Σε μεταγραφική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα θα αποφασιστεί αν η περίπτωση αυτή θα προχωρήσει.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εφόσον αυτό γίνει, ο παίκτης θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα και θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό, αφού πρώτα περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Μπορεί η μεταγραφική περίοδος να λήγει αύριο, ωστόσο θυμίζουμε ότι υπάρχει η δυνατότητα μεταγραφής ελεύθερων παικτών μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.