ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Transfer Gossip

Φήμες για Νέμεθ

Ο Κρίστιαν Νέμεθ είναι από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Παναθηναϊκός για την μεταγραφική του ενίσχυση σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Φήμες για Νέμεθ

Όπως αναφέρεται από την εφημερίδα «Livesport» ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο 25χρονος επιθετικός τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στο ολλανδικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Ρόντα. Ο ποδοσφαιριστής, σημείωσε 10 τέρματα σε 45 εμφανίσεις.

Η «προϋπηρεσία» του στο ολλανδικό πρωτάθλημα είναι αυτό που φαίνεται ότι κάνει τον Γιάννη Αναστασίου να είναι θετικός στην μεταγραφή.

Ο παίκτης που έχει περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα ξεκίνησε την καριέρα του  ΜΤΚ Βουδαπέστης, ενώ στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λίβερπουλ, Μπλάκπουλ, ΑΕΚ, Ολυμπιακού, Ολυμπιακού Βόλου, ΜΤΚ και Βάαλβαϊκ.

Επίσης είναι 15 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ