ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Στην Ινδία ο Τζόρβας!

Σε ομάδα της Ινδίας που ιδρύθηκε πριν 15 ημέρες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζόρβας!

Στην Ινδία ο Τζόρβας!

Στην Ινδία και τη North East United Football Club, ομάδα που ιδρύθηκε πριν από 15 ημέρες θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αλέξανδρος Τζόρβας, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων μηνών!

Στην Ινδία έχει δημιουργηθεί μια λίγκα που θα διεξαχθεί από 12 Οκτωβρίου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου, με τη συμμετοχή 8 ομάδων. Οι ομάδεςπου θα πάρουν μέρος σε αυτήν έχουν αποφασίσει δαπανήσουν πολλά χρήματα και έχουν «κλείσει» ονόματα, που βρίσκονται στη «δύση» της καριέρας του, όπως οι Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, Ρομπέρ Πιρές, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ.

Προσθέστε σε όλα αυτά ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας είναι ο σταρ του Μπόλιγουντ, Τζον Αμπραχαμ. Οι αποδοχές του Τζόρβα για αυτούς τους 3,5 μήνες θα είναι περίπου 200.00 ευρώ. Ο πρώην γκολκίπερ του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναθηναϊκού γίνεται, φυσικά, ο πρώτος Ελληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στην Ινδία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ