ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νάνο: «Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Στην μαχητικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο στάθηκε ο Νάνο.

Νάνο: «Παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

Ο αμυντικός των «πρασίνων» σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι επεσήμανε ότι η ομάδα δεν έπαιξε καλά αλλά είναι σημαντικό ότι κατάφερε να κερδίσει. Όπως υποστήριξε σημαντικό ρόλο έπαιξε η κούραση που είχαν οι παίκτες.

«Θέλαμε πολύ να πάρουμε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, δεν κάναμε καλό ματς όμως παλέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό και είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε τον στόχο μας. Που οφείλεται η εικόνα της ομάδας; Κάναμε μεγάλη προσπάθεια την Πέμπτη στην Δανία και ίσως να παρουσιαστήκαμε λίγο κουρασμένοι, αλλά πρέπει να μάθουμε να παλεύουμε όσα ματς και αν παίζουμε την εβδομάδα για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε» ήταν το αρχικό σχόλιο του 29χρονου ποδοσφαιριστή.

Όσο για την συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας τόνισε: «Πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα τα καταφέρουμε. Έχουμε την ομάδα ώστε εβδομάδα με εβδομάδα να βελτιωνόμαστε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Πρωτάθλημα και την Ευρώπη».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.070 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.