ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζαγκούν: «Θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι»

Για σημαντική νίκη κόντρα στον Πανιώνιο έκανε λόγο ο Αμπντούλ Ατζαγκούν που επεσήμανε ότι ο Παναθηναϊκός θα βελτιώνεται συνεχώς,

Ατζαγκούν: «Θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι»

Ο Νιγηριανός ποδοσφαιριστής που  πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στον αγώνα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης επεσήμανε ότι η ομάδα κυνήγησε την νίκη ενώ είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί.

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova σχολίασε αρχικά: «Δείξαμε ότι το θέλαμε πολύ. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά. Εμείς προσπαθήσαμε και κατάφερα να σκοράρω μετά από μία ομαδική προσπάθεια.

Το πιο σημαντικό για εμάς ήταν να νικήσουμε το παιχνίδι. Το θέλαμε πολύ και θα προσπαθήσαμε για τη νίκη. Μετά από αυτό το ματς θα γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να γίνουν, πήραμε τους βαθμούς και προχωράμε»

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.056 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσον αφορά για το τι μπορούμε να περιμένουμε μετά τη διακοπή από τον Παναθηναϊκό υποστήριξε: «Θα γινόμαστε καλύτεροι, προσπαθούμε γι αυτό συνεχώς, βελτιωνόμαστε και στο μέλλον θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι».

Ενώ σε ερώτηση για το αν μπορεί η ομάδα να ανταποκριθεί σε Ελλάδα και Ευρώπη απάντησε: «Φυσικά και μπορεί, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είναι περισσότερες οι υποχρεώσεις, αλλά είμαστε ομάδα και θα μπούμε να τα καταφέρουμε τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Europa League».

Τέλος, σχετικά με το γκολ που πέτυχε και αν θα βοηθήσει και τον ίδιο τόνισε: «Το γκολ θα μου δώσει και περισσότερη ενέργεια. Πέτυχα ένα κρίσιμο τέρμα, θέλω να σκοράρω και όλοι στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια της ομάδας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.